Ljepota

Kako do lijepo oblikovanih obrva

Nakon faze izrazito tankih obrva koje su bile izrazito moderne prije nekoliko godina, opet su popularne prirodno oblikovane, guste obrve. Mnoge djevojke zbog prethodne faze tankih obrva nisu uspjele ponovno postići prirodno oblikovane obrve, stoga koriste različita sjenila, olovke te ostale preparate koji pomažu pridonijeti vizulano gušćem izgledu obrva. Iako je ponovno naglasak na isticanju prirodnog izgleda obrva, pomoć sjenila ili olovke nije naodmet, no ako postoji mogućnost prirodnog postizanja gustih obrva pomoću seruma za obrve svakako će se izbjeći neugodno razmazivanje šminke u nadolazećim, vrućim, ljetnim danima.

Kako savršeno oblikovati obrve

Postoje brojne tehnike i načini oblikovanja obrva, no potrebno je naglasiti da svako lice ima drugačiji oblik te da svaka obrva ima svoj prirodni oblik, kojeg treba održavati. Bez obzira što na naslovnicama modnih časopisa možemo uočiti savršeno oblikovane obrve, to ne znači da će isti oblik odgovarati našem licu, (iako neke djevojke pokušavaju iscrtati drugačiji oblik obrva, ne preporučujemo izlazak izvan prirodnog oblika obrve). Nakon što se odlučite na čupanje obrva preporučujemo odlazak u kozmetički salon.

Prepustite prvo oblikovanje obrva stručnjaku koji će prema vašem obliku lica prilagoditi savršen izgled vaših obrva. Investirajte u izgled vaših obrva, budući da ćete nakon posjeta kozmetičkom salonu idućih nekoliko godina samo održavati izgled vaših obrva, bez da mijenjate oblik.

Lijepe obrve, uvijek i svugdje

Nakon nekoliko različitih faza u vašem životu, vaše obrve su mijenjale oblik, debljinu, dužinu i gustoću. Sada želite guste obrve bez da nanosite različita sjenila i olovke za obrve, no nikako ne možete postići jednak izgled lijeve i desne obrve? Na tržištu je dostupan serum za obrve koji će u samo nekoliko tjedana osigurati prekrasan izgled vaših obrva, te popuniti prazine koje su nastale dugogodišnjim čupanjem.

Serum za obrve se nanosi dva puta dnevno, ujutro i navečer na cijelu dužinu obrve, odnosno na površinu gdje želite postići ponovni rast obrve. Rezultati će biti vidljivi već nakon dva do tri tjedna korištenja. Prednost korištenja seruma za obrve je što postizanje prirodno gustog izgleda obrva s kojima se bez problema možete kupati, trenirati ili trčati po kiši, bez straha od razmazivanja.

Ženski satovi poznatih marki su odličan odabir koji će se svidjeti svakoj ženi. Više o tome možete pročitati a ko slijedite linku.