Kada je vrijeme za kremu protiv bora

Svakim danom iza nas, naša koža je starija. Srećom, proces starenja kože nije očigledan iz dana u dan, no s vremenom koža izgubi elastičnost te svjež, mladenački izgled. Prvi znakovi starenja kože, odnosno, gubitka elastičnosti su vidljivi na području lica, vrata i dekoltea. Navedeno je vidljivo već nakon 35. godine života, što naravno ovisi o tipu kože i genetskoj predispoziciji. Kako bi održali elastičnost kože te lijep, zdrav izgled potrebno je koristiti preparate koji će osigurati koži sastojke koji se gube u procesu starenja. Prve bore se javljaju na području očiju, usana te dekoltea. Često se postavlja pitanje kada je vrijeme za kremu protiv bora?

Kada je pravo vrijeme za kremu protiv bora?

Stručnjaci preporučuju početak korištenja kreme za bore nakon navršenih 30 godina života. Naravno, početak korištenja kreme protiv bora ovisi od osobe do osobe, odnosno o tipu kože svake osobe. Nakon što uočite prve bore na području očiju preporučuje se početak korištenja kreme protiv bora kako bi spriječili nastanak novih bora te kako bi zagladili već nastale.

Kreme za njegu kože nisu dovoljno hranjive, odnosno ne sadrže dovoljno sastojaka koji bi nadoknadili izgubljena svojstva kože stoga su često kreme protiv bora tako koncentrirane da osim zaglađivanja bora poboljšavaju tonus kože te hrane kožu dubinski, počevši u sloju zvanom hipodermis.

Najbolja krema za bore – 4D Hyaluron

Osim što će vaše bore izglačati i ukloniti ova krema za bore će vam osigurati lijep ten, prekrasnu kožu i mladenački izgled kože. Krema sadrži prirodne sastojke tako da je sigurna za korištenje na osjetljivom području oko očiju. Kremu za bore 4D Hyaluron možete također nanostiti na područje vrata i dekoltea kako bi poboljšali čvrstoću kože te osigurali lijep, hidratiziran i zdrav izgled kože. Prvi rezultati su vidljivi već nakon dva do četiri tjedna korištenja, dva puta dnevno tijekom mjesec dana.

Leave a Reply