Prava krema za njegu tetovaže

Već neko vrijeme razmišljate o tetoviranju, već nekoliko mjeseci razmišljate o tekstu ili motivu koji bi željeli, trenutno vas muči mjesto na koje bi stavili tetovažu, za salon ste se već ionako odlučili zahvaljujući preporukama vaših prijatelja koji već imaju nekoliko tetovaža. Još neko vrijeme razmišljate o mjestu na koje bi stavili tetovažu i skupljate hrabrost za odlazak u salon. Skupili ste hrabrost, sjeli u stolicu, preživjeli nekoliko minuta bockanja i već ste na putu doma s osmijehom na licu. Tijekom 15 dana pažljivo njegujete vašu tetovažu antibakterijskim mastima, čistite ju dva puta dnevno, brinete da nije izložena suncu te se detaljno pridržavate svih uputa kje ste dobili na izlasku iz salona. Nakon tri tjedna vaša tetovaža je spremna za “vanjski svijet” trebate li ju i dalje njegovati?

Njega tetovaže nakon tetoviranja

Nakon što se područje kože na kojem je tetovaža zacijeli mnogi ponosno pokazuju svoju prekrasnu tetovažu no prestanu sa njegom i brigom koja je trajala u procesu zacijeljivanja. Izgled vaše tetovaže ovisi isključivo o vama, ukoliko brinete za svoju tetovažu i nakon procesa tetoviranja, vaša tetovaža će zadržati lijep i njegovan izgled tetovaže, te prekrasne, žive boje. Tatto krema je jedan od proizvoda na tržištu koji će vašu tetovažu njegovati i nakon što se zacijeli, te će spriječiti gubitak boje, tj. izbjeljivanje te isušenost kože na kojem se nalazi tetovaža. Budući da tattoo care krema sadrži zaštitni UVA i UVB faktor vaša koža će biti zaštićena od štetnog utjecaja sunca za vrijeme vrućih, ljetnih dana.

Njega već postojećih tetovaža

Ovisno o mjestu na kojem se nalaze, pojedine tetovaže mogu izgubiti svoj stari sjaj te se boja može razmazati. Područja na kojima su tetovaže izrazito podložne promjeni izgleda su stopala, ruke te donji dio leđa. Razlog tome je konstantna izloženost vanjskom utjecaju, (voda, sunce hladnoća, obuća i slično) koji uzrokuje razmazivanje boje te izbjeljivanje same tetovaže. Kako bi smanjili posljedice vanjskih utjecaja potrebno je njegovati tetovažu za to namjenjenim proizvodima. Tatto krema je napravljena tako da njeguje vašu tetovažu, osigurava lijep i sjajan izgled, te isto tako vraća stari sjaj vašoj postojećoj tetovaži. Tatto kremu možete koristiti već nakon tri tjedna od tetoviranja, nakon što tetovaža u potpunosti zacijeli.

Interesuje vas kakvi printevi za print na majice postoje? Onda si pročitajte članak na tu temu.

Leave a Reply