Muške majice
Moda

Kako odabrati muške majice prema stilu?

Muškarci najviše pažnje pridodaju cipelama, te majicama i upravo zbog toga muške majice odlične su kao poklon za rođendan. No, kako odabrati pravilne muške majice ovisno o stilu osobe, te na što obraćati pažnju prilikom odabira?

Različiti modeli i stilovi muških majica

Kao i kod ženskih, tako i muške majice dolaze u više popularnih modela. Pod muške majice možemo svrstati obične majice dugih i kratkih rukava, polo majice, hudice, pulovere i dolčevite. Kada na to nadodamo još različite boje i materijale, te marke majica, dolazimo do širokog asortimana ponude.

Muške majice

Svaka osoba ima svoj stil i ono što voli nositi, te upravo zbog toga važno je da pronađete sebe u određenom stilu, te prema tome kupujete i majice, te ostalu robu. Veoma je teško kombinirati različite stilove, te je za to potrebno imati mnogo odjeće i veliki ormar, što u konačnici zahtjeva i veliki budžet.

Kako odabrati stil muške majice koji vam paše?

Veoma je važno da prije odabira majice znate za koju je ona dob primjerena, na kakve prigode se nosi i slično. Polo majice, kao i košulje namijenjene su starijim i ozbiljnijim ljudima, te ih mladi većinom nose samo na neke posebne prigode. Hudice su najpopularnije kod mlade populacije, te gotovo da nikada nećete vidjeti ljude starije od 50 godina u hudici. S druge strane dolčevite su malo manje popularne, no puloveri su popularni kod svih generacija neovisno o dobi i nerijetko su najdraža odjeća muškaraca tijekom hladnih zimskih dana.

Veoma je važno da majicu kombinirate s cipelama ili tenisicama, te hlačama. U zimskim danima pažnju morate obraćati i na jaknu, te sva roba na vama mora biti ukomponirana. Ukoliko ne znate, pametno je proučiti tablicu boja koje si pašu, kako ne biste iz kuće izašli u zelenoj majici, plavim hlačama i crvenoj jakni.

Kako kupiti muške majice?

U današnje doba interneta, kupnja muške majice je veoma jednostavna i majicu možete kupiti u svega par klikova. Glavne prednosti online trgovine su puno veći asortiman različite robe, te nerijetko niže cijene i popusti u raznim online trgovinama. Jedina mana kupovine preko interneta je mogućnost odabira krive veličine, no sva naručena roba preko interneta može se vratiti ili zamijeniti!