Serum za rast trepavica u potpunosti je siguran za korištenje
Ljepota

Odličan serum za rast trepavica Lux Factor

Lux Factor jedno je od vodećih imena kod kozmetičkih proizvoda i njihovo ime garantira kvalitetu i djelotvornost proizvoda. Serum za rast trepavica Eyelash je revolucionarna inovacija kod kozmetičkih proizvoda za trepavice, te s prirodnom i sigurnom formulom garantira pozitivne rezultate bez nuspojava. Zbog prirodnih sastojaka on je primjenjiv i kod žena s najosjetljivijim očima, a u manje od mjesec dana korištenja primijetit ćete da su Vaše trepavice postale gušće, duže, tamnije i punije.

Serum zaSerum za rast trepavica- djelotvornost klinički ispitana rast trepavica
Serum za rast trepavica za lijepe trapavice

Zaboravite na umjetne trepavice koje koštaju kao mjesec dana Eyelash seruma, koji će na prirodan način i na dugoročno učiniti vaše trepavice snažnijima i većima. Umjetne trepavice imaju potpuno kontra efekt i oštećuju Vaše trepavice, te ih uništavaju. 

Eyelash serum djeluje odlično

Istraživanjem na 4000 korisnica djelotvornost ovog seruma kozmetike Lux-Factor je dokazana, te je potvrđeno da se njegovom redovno upotrebom one mogu povećati za čak 85% u samo 4 tjedna. Osim toga, njihova duljina može se produljiti za 25%, one će postati tamnije i neće iritirati kožu oko očiju.

DIY: Kako sam produžila trepuše na prirodan način

Gdje kupiti serum za rast trepavica?

Serum za rast trepavica Eyelash se jednostavno može kupiti putem Lux Factor web trgovine, po najboljoj cijeni. Sve što je potrebno je naručiti ga, te nakon što stigne na Vašu kućnu adresu možete početi s korištenjem. Prije korištenja obavezno očistite područje oko očiju i nanesite Eyelash serum na kapke kod korijena trepavica. Pakiranje od 3 ml je dovoljno za mjesec dana korištenja, a serum se nanosi na oba oka, i na korijen gornjih i donjih trepavica.

Ne treba vam profesionalni make up artist za perfektno konturisanje lica. Pročitajte članak sa naslovom “Makeup Revolution kozmetika oduševljava kvalitetom i cijenom” i saznajte više o tome.