Moda

Ženske cipele za svaku prigodu

Sportska obuća za žene

Iako nisu ženske cipele, sportske tenisice su danas veoma popularne i mnoge žene odlučuju se na njihovu kupnju. Trenutno su najpopularnije ženske tenisice s robusnim potplatom i visoke sportske tenisice, a između ovih modela može se pronaći uistinu puno različitih dizajna. Ako volite šarenu obuću, tada ćete moći birati između različitih detalja i uzoraka na mnoštvu modela koji se nalaze u ponudi.

Pod sportsku obuću spadaju i slip-on tenisice koje mnoge žene preferiraju preko ljeta. Njihova prednost je što se jednostavno oblače i skidaju, te mogu biti odličan izbor za šetnju ili odlazak na plažu. 

Ženske cipele gležnjače

Kada se spominju ženske cipele, gležnjače će zasigurno biti spomenute. One su svevremenska obuća za žene i veoma su popularne i kod mlađih i kod starijih generacija. Jedan od najpopularnijih modela su ugsice, koje su mlađe generacije proslavile, no s vremenom su postale veoma popularne i kod žena u starijoj dobi. Modne gležnjače martinsice su također veoma popularne, a dolaze u raznim bojama od bijele i crne, sve do lakiranih ili onih s uzorkom. U ponudi trgovina izbor gležnjača je uistinu velik, a popularne su zato što se mogu nositi svakoga dana i odlično štite stopala od hladnoće i kiše. U novije vrijeme pojavile su se i sportske gležnjače, koje će odlično upotpuniti vaš zimski izgled.

https://www.youtube.com/watch?v=58xmN7c7kFY

Oxfordice i loaferice

Zasigurno jedan od najpopularnijih zimskih modela su oxfordice, a ljetnih loaferice. Ove ženske cipele mogu se nositi na sve prigode, jer kombiniraju sportski i uglađeni izgled. Zbog debelog potplata će odlično štititi vaše noge od kiše, a unikatan dizajn mamit će poglede suprotnog spola. Ako tražite jedne ženske cipele za više kombinacija, tada su oxfordice odličan izbor. Ljetne loaferice dolaze u raznim bojama i izgledima, od onih više sportskih do onih koje će odlično pristajati i na haljinu.