Balzami i maske za kosu
Ljepota

Odlična njega uz balzame i maske za kosu

Svima je poznato da je šampon neizostavan korak u svakom pranju kose i do prije desetak godina bio je jedini korak, dok se na tržištu nisu pojavili balzami i maske za kosu. U tom smislu balzami su bili prvi proizvodi koji su se podrazumijevali dodatnom njegom te su se najčešće spominjali u kontekstu kose koja se petlja pa su pomagali u njezinom raščešljavanju i stiliziranju.

Kasnije, kada su se balzami za kosu probili na tržište postali su neizostavan dio svakog pranja kose, a time su se i shvaćanja o njihovoj namjeni promijenila. Naime, oni više nisu sinonim za kosu koja se petlja već su proizvodi koji zadovoljavaju i druge potrebe poput hranjenja suhih vrhova, zaglađivanja, davanje sjaja beživotnoj kosi i sl. Postali su toliko popularan i tražen proizvod da se danas proizvode i u tzv. leave in inačicama, odnosno neki od njih se ne moraju ni ispirati nakon nanošenja, čime se produljuje njihovo djelovanje.

Dodatno se potrudite oko svoje kose

Popularnošću gore navedenih kozmetičkih proizvoda i snagom njihova djelovanja na istom tragu kreirane su i maske za kosu. One su bogatijeg sastava zbog čega intenzivnije djeluju na kosu. Osim prema sastavu, one se najčešće moraju držati na kosi nešto duže od balzama, a to je najčešće pet do deset minuta nakon čega se ispiru. Zbog svog intenzivnog djelovanja maske za kosu se ne moraju koristiti prilikom svakog pranja kose, već se najčešće koriste jednom do dva puta tjedno ili ovisno o potrebama kose.

Maske za kosu i njihova namjena

Namjene maski za kosu također su raznovrsne, a najčešće služe za:

  • hranjenje kose
  • davanje sjaja
  • popunjavanje vlasi

Zbog toga kosa izgleda zaglađenije, sjajnije i ima veći volumen. Osim kupovnih, u posljednje vrijeme vrlo su popularne i home made maske za kosu napravljene od raznih prirodnih ulja i sastojaka.

Revuele obožavaju brojne žene

Jedan od brendova koji se ističu kvalitetom i učinkovitošću svojih proizvoda, i kojeg možete kupiti u online trgovini sa kozmetikom PinkPanda.hr, svakako je kozmetička tvrtka Revuele koja izrađuje razne kozmetičke proizvode. Revuele kozmetički proizvodi su visokokvalitetni proizvodi koje korisnici mogu kupiti po pristupačnim cijenama.

Revuele termalna maska za kosu
Revuele termalna maska za kosu

Njihovi proizvodi, osim visoke kvalitete i atraktivnog pakiranja, prate poznate svjetske kozmetičke trendove s kojima uvijek idu u korak nastojeći zadovoljiti sve zahtjevne potrebe svojih korisnika. Njihovi najpoznatiji proizvodi su proizvodi za kosu koji su napravljeni od vrlo kvalitetnih i iznimno aktivnih sastojaka koji njeguju vlasište i vrhove kose. Korištenjem ovakvih sastojaka njihovi proizvodi doprinose rastu i jačanju kose.