Moda

Promotivni tekstil može biti praktičan način reklamiranja

Svaka uspješna kompanija želi biti prisutna i prepoznata na tržištu, a najbolji način za to je reklamiranje. Iako je reklamiranje putem digitalnih i tiskanih medija uvijek popularan izbor, ono ipak nije dugotrajno i reklama nakon emitiranja često bude brzo zaboravljena. Zbog toga je odličan, a često i najbolji način reklamiranja onaj u kojem se koristi promotivni tekstil.

Istaknite svoj logo na odjeći

Promotivni tekstil je odličan izbor za reklamiranje svog brenda, za kreiranje poslovnih poklona za klijente i partnere te za stvaranje duha zajedništva u kompaniji putem dizajnirane promotivne odjeće. Riječ je o dugotrajnom promotivnom artiklu koji će se koristiti duže vremena što je vrlo velika prednost nad ostalim promo proizvodima koji imaju kraći rok trajanja.

Promotivni tekstil je odličan izbor za reklamiranje svog brenda, za kreiranje poslovnih poklona za klijente i partnere te za stvaranje duha zajedništva u kompaniji putem dizajnirane promotivne odjeće.

Kategorija promotivnih tekstilnih proizvoda sadrži razne tekstilne predmete: 

  • od jednostavnih majica
  • jakni s tiskom 
  • sve do unikatnih jakni od flisa
  • kapa s logom firme
  • promotivnih šalova
  • ručnika
  • platnenih torbi
  •  i još mnogo drugih vrsta tekstilnih proizvoda

Ako tražite najbolji način za promoviranje svog brenda ovo je svakako dobar prvi izbor.

Promotivni tekstil kao poklon

Posebno popularni promotivni tekstilni artikli su majice koje su vrlo praktičan i koristan poklon artikl, a na koje se može aplicirati tisak po želji. Stavite logo svoje firme na majice i poklonite ih zainteresiranim klijentima koji će vas na taj način besplatno reklamirati. Odličan odjevni artikl su i jakne s natpisom koje se također jako često koriste i odlična su besplatna reklama. 

Majice i jakne su odličan izbor i za vaše zaposlenike kojima one mogu biti radna uniforma, pa tako mogu zaštiti svoju odjeću tijekom rada i istovremeno reklamirati kompaniju u kojoj rade.

Ako želite biti malo drugačiji od većine firmi trebali bi izabrati još nekoliko proizvoda promo tekstila kao što su recimo platnene torbe. Platnene torbe su popularan način brendinga jer govore o ekološkoj osviještenosti korisnika pa ćete takvim reklamiranjem pokazati da ste i vi sami svjesni okoline i prirode te ćete svojim promotivnim platnenim torbama pozitivno utjecati na ljude koji će trošiti manje plastičnih vrećica.

Majice i jakne su odličan izbor i za vaše zaposlenike kojima one mogu biti radna uniforma, pa tako mogu zaštiti svoju odjeću tijekom rada i istovremeno reklamirati kompaniju u kojoj rade.

Odličan za blagdane i posebne obljetnice

Božićni i novogodišnji blagdani su odlično razdoblje godine za promociju i poklanjanje poklona klijentima i poslovnim partnerima. Osim uobičajenih kemijskih olovaka, rokovnika i sličnog možete se posvetiti tekstilnim promotivnim artiklima, a izvrstan izbor za to su zimski tekstilni odjevni predmeti. Izaberite promotivne šalove svih boja i dužina, praktične i korisne kape ili rukavice koje će ugrijati ruke. Ovakav elegantan i koristan poklon zasigurno će se svidjeti svim korisnicima, osobito ako uložite truda i osobno izaberete unikatne tekstilne primjerke.

Budite u korak s vremenom

Promotivni tekstil sve je popularniji izbor mnogih kompanija pa je sada prava prilika da i vi pokažete da ste u koraku s vremenom. Ako želite osigurati odlične promotivne artikle, a niste sigurni u svoju kreaciju obratite se tvrtki koja već godinama uspješno lansira promocijske artikle i koja radi tisak na promotivni tekstil baš po vašim željama. Prepustite se u ruke iskusnom timu koji će za vas napraviti tisak kakvog ste željeli i tiskati ga na najkvalitetniji tekstil i tako stvoriti vrhunski proizvod koji ćete s ponosom poklanjati.

S obzirom na to da je kvalitetan promocijski materijal danas jako važan segment poslovanja i tvrtkama je važno biti zapaženima na tržištu, polo majice su jedan od promotivnih tekstilnih artikala koji ispunjavaju sve tražene uvjete: neupitnu kvalitetu, jedinstveni vizualni identitet, vidljivost na tržištu i visoki nivo korisnosti.

Polo majice su uvijek dobar odabir

Želite li dijeliti moderan i elegantan promocijski materijal polo majice su odličan odabir za vas. Nekad davno bile su vezane isključivo za sport i smatrane su sportsko opremom, ali danas su dio modne kombinacije muškaraca i žena diljem svijeta. Osim uobičajenog korištenja kao svakodnevnog odjevnog predmeta ove su majice postale važan dio promocijskih materijala. Brojne tvrtke odlučuju se na korištenje ovog odjevnog predmeta jer je iznimno funkcionalan i pristupačan,a vrlo omiljen.

Polo majice su elegantan komad odjeće, a važno je da su načinjene od najkvalitetnijeg pamuka i šivane na jednako kvalitetan način. S obzirom na to da je kvalitetan promocijski materijal danas jako važan segment poslovanja i tvrtkama je važno biti zapaženima na tržištu, polo majice su jedan od promotivnih tekstilnih artikala koji ispunjavaju sve tražene uvjete: neupitnu kvalitetu, jedinstveni vizualni identitet, vidljivost na tržištu i visoki nivo korisnosti. 

Majice su kvalitetan i uočljiv poklon koji će se jako često upotrebljavati i tako promovirati kompaniju, pomoću njih ćete stvoriti pamtljivi identitet, a vaša će kompanija od takvog promotivnog artikla imati koristi. Polo majice s tiskom ili logom tvrtke privući će nove klijente koji će htjeti surađivati s kompanijom koja drži do kvalitete svih svojih proizvoda i koja se može pohvaliti vlastitim brendom i dizajnom.