Ženske majice su udobne
Moda

Ženske majice su suverene vladarice mode

Ženske majice neizostavni su dio svakog ženskog ormara, a dolaze u širokom rasponu različitih oblika i stilova, kao što su primjerice majice s V izrezom, majice s lađa izrezom ili sportske majice. Žene ih vole upravo zbog njihove raznolikosti i činjenice da ih mogu ukomponirati u svaki stil, bez obzira je li riječ o elegantnoj ili sportskoj kombinaciji.

Različite vrste majica

Ženske majice se mogu nabaviti u dva oblika, u casual obliku majice oštrih linija do mnogo senzualnije majice zaobljenih linija. Majice oštrih linija rađene su u obliku kocke, imaju široka ramena i ravne bočne šavove koji počinju ispod pazuha a završavaju na donjem rubu.

Crvene ženske majice
Jednostavne crvene ženske majice

To su majice koje ne prate liniju tijela već im je prvi cilj postizanje udobnosti i ugode tijekom nošenja. Takve su majice izrađene od pamuka i najčešće ih nose žene kojima nije bitno isticati svoje obline već im je udobnost na prvom mjestu. Njih je lako pronaći u svim veličinama, čak i jako velikim.

Majice zaobljenih linija imaju zaobljene bočne šavove i uža ramena jer je riječ o majicama koje su rađene da prate liniju tijela, pokažu ženske obline, elastični materijal od kojeg se rade omogućit će veliku dozu ugode. Ove je majice teže pronaći u jako velikim veličinama.

Ženske majice sa slikama

Najpopularnije ženske majice su majice sa slikama, iako žene vole nositi i jednobojne majice kojih se može pronaći u cijelom spektru boja. Majice sa zanimljivim porukama, slikama ili sloganima najprodavanije su majice danas, a pomoću njih žena može demonstrirati svoj stil ili mišljenje. Danas je moguće i personalizirati majicu i ukrasiti je vlastitim dizajnom ili porukom. 

Ženske majice sa natpisima
Ženske majice sa natpisima

Ženske majice se, osim po modelu, razlikuju i po dužini majice i rukava. Neke žene vole duže, neke kraće modele, a nekima dužina uopće nije bitna jer najnovija moda diktira nošenje majica u hlačama. Dužina rukava je velik faktor kod kupovine, a vezana je i uz godišnje doba pa tako postoje majice kratkih rukava, tričetvrt rukava i majice dugih rukava. 

Polo majice za posebne prilike

Već godinama vrlo popularan model ženske majice su polo majice ili majice s kragnom. Nastale kao dio sportske opreme vrlo su se brzo proslavile, osobito kroz tenis, te postale dio garderobe žena diljem svijeta. Ovo je vrsta majice koja se može nositi i u poluformalnim prilikama, tijekom raznih sportskih aktivnosti, putovanja i mnogo drugih prilika. Ova je majica univerzalna, a žene je vole nositi jer je udobna, izrađena od pamuka i vrlo kvalitetno šivana.

Kako nositi polo majice

Postoji još mnogo vrsta ženskih majica, od majica otvorenih ramena, majica s golim leđima i slično, no najzastupljeniji i najpopularniji modeli su oni koji se mogu nositi svaki dan. Upravo se ti modeli proizvode u jako mnogo boja i veličina, a među njima je i ženska majica s printom koju žene obožavaju. Ženske majice s printom odabir su mnogih žena koje vole pokazati svoj veseli karakter i živahnost odjećom koja pokazuje njihove životne stavove ili mišljenja. Osobito je važno da te majice mogu dobro iskombinirati s ostatkom svoje odjeće, a vrlo često su te majice i odabir za posao.

Majice sa natpisima su odjevni predmet koji nikad ne izlazi iz mode

Majice su udoban i ležeran odjevni predmet kojeg vole žene i muškarci svakog uzrasta i koji se vrlo lako kombinira s trapericama, tenisicama, ali i pomalo svečanijom odjećom. Majice sa natpisima su među najprodavanijim majicama jer su:

  • unikatne
  • zanimljive 
  • vizualno upečatljive
  • mogu biti šaljive

Natpisi na majicama često se može i sami odabrati, pa ako želite da svijet zna koji je vaš omiljeni bend ili da ste ponosna majka troje divne djece možete to i pokazati odabirom personalizirane majice s natpisom. Imate li fotografiju s nezaboravnog putovanja ili članova obitelji koje volite, možete ju jednostavno isprintati na majice i zauvijek zadržati tu uspomenu.

Vrlo čest odabir majice sa natpisima je majica sa šaljivim natpisom koje su se također pokazale odličnim darom za obitelj ili prijatelje. S obzirom na to da dolazi vrijeme darivanja razmislite o tome bi li šaljiva majica s natpisom bila dobar poklon za nekog vama važnog? 

Još jedna popularna vrsta majica s natpisom je majica za parove koja je napravljena tako da svaki partner ima istu majicu, ali natpis koji je osmišljen za majice započinje na jednoj, a završava na drugoj majici. To znači da se majice mogu nositi samo u paru da bi pokazale svoje istinsko značenje.