Palete sjenila za oči Revolution
Ljepota

Sjenila za oči su omiljena šminka za mlade

Kažu da je ljepota prolazna, no uvijek je možemo poboljšati s raznim kozmetičkim preparatima i make up proizvodima. Jedna od omiljenih stvari za šminkanje kod žena su sjenila za oči, koje ističu glavni adut svakog lica. Postoje razne palete sjenila koje se razlikuju po bojama i teksturama, a ovisno o načinu na koji se želite prezentirati ovisi i vrsta koju ćete odabrati. Kroz ovaj tekst ćemo vas upoznati s raznim brendovima i modelima sjenila te uputiti u jedan od najpoznatijih proizvoda.

Šminka za oči

Nisu palete sjenila za oči jedina stvar koja će vam biti potrebna za potpuno sređivanje. Tu spadaju i razni drugi proizvod:

 • highlighteri
 • olovke za oči
 • šminka za obrve
 • maskare
 • primeri
 • i slični

Bitno je zaokružiti cijelu priču i ukomponirati šminku na svakom dijelu lica. Tako da uvijek prije šminkanja krenite u planiranje izgleda koji želite postići. To možete započeti traženjem neke slike na internetu ili jednostavno zamislite krajnji rezultat.

Osim proizvoda, morate potražiti i brend koji vam najbolje odgovara. Mi ćemo vas upoznati s nekim popularnim brendovima kozmetike koji nude svoje proizvode po odličnom omjeru cijene i kvalitete.

Šminkanjem izražavate osobnost

Karakter i osobnost skriveni su od našeg tijela, no nesvjesno ih svakodnevno pokazujemo ljudima kroz stil oblačenja i šminkanja. Upravo palete sjenila za oči su izvrstan pokazatelj karaktera, jer se oči često nazivaju ogledalom duše.

I Heart Revolution kozmetika - Highlighter
I Heart Revolution kozmetika – Dark Angel Highlighter

Kroz šminku izražavamo svoje osjećaje, emocije i pokazujemo ljudima tko smo mi ustvari. Vedrije boje često ćemo pronaći na veselim osobama, dok se crne i tamne nijanse povezuju s starijim i ozbiljnijim ljudima.

Nabla kozmetika

Kozmetika Nabla dolazi iz Italije i nudi niz korisnih proizvoda za šminkanje. Najpoznatija su Nabla sjenila za oči, koja odjekuju luksuznim i sjajnim bojama. Prepoznati se mogu po žarkim nijansama, dok se mnoge druge marke drže standardnih i neutralnih nijansi. Tako ovdje razlikujemo:

 • Cutie Palette
 • Dreamy sjenila
 • Poison Garden
 • Side By Side

Svaka od ovih linija diči se posebnom karizmom, koja će vam omogućiti da se predstavite svijetu s vašom osobnosti.

Lovely kozmetika

Lovely je brend koji nudi izuzetno povoljne proizvode za oči, lice, usne i ruke/nokte. U njihovom asortimanu se može pronaći odlična šminka za mlađe generacije, koje se tek uče sređivanju. Prema tome su i orijentirane boje, koje su vedre i šarene, iako ima i ozbiljnijih proizvoda poput kompaktnog pudera i bronzera.

Ono što izdvaja ovaj brend od konkurencije je nit vodilja niskih cijena i mnogo veganskih proizvoda koji su u današnje vrijeme sve traženiji. Zasigurno ćete u asortimanu pronaći sve što vam je potrebno.

Revolution sjenila

Paleta sjenila za oči Revolution se slobodno može svrstati u jedne od najprodavanijih zbog širokog spektra boja i relativno niske cijene. Ove palete većinom sadrže i više od 30 nijansi pojedine boje ili različitih boja te u jednom proizvodu nude sve što vam je potrebno za sređivanje za razne prilike.

Palete sjenila za oči Revolution
Revolution palete sjenila za oči- Soph X Eyeshadow Palette

Osim toga, Revolution kozmetika nudi i razne modne dodatke, kao i proizvode za njegu svih drugih dijelova tijela. Ono što je prednost kod ovog brenda je i oprema za šminkanje, poput kistova i spužvica odlične kvalitete.

I Heart Revolution

Šećer na kraju je I Heart Revolution kozmetika, koja ima razigran pristup šminkanju i nudi mnoštvo kičasto, šarmantnih proizvoda. U njihovom asortimanu mlađe generacije će uživati, a ova serija proizvoda nije strana ni starijim djevojkama. Razni proizvodi nude popularna sjenila iz raznih Disney crtanih filmova s kojima su ujedno partneri. Ako vas kćer moli za nekim make up proizvodima, ovo je odličan odabir s kojim će uživati i koji je ujedno prilagođen mlađoj dobi!

Samo neki od proizvoda koje moramo istaknuti i koji su trenutno najpoželjniji su:

 • Disney Fairytale Palette
 • Disney Marie Palette
 • Fantasy Eyeliner tuš za oči
 • Fruity Highlighter

S odabirom I Heart Revolution proizvoda ne možete pogriješiti. Omogućit će vam da se ekspresionirate u svijetu s vedrim make upom i pokažete svoj razigrani karakter. U ovoj širokoj kolekciji proizvoda nalaze se razni proizvodi za oči, lice, usne, njegu tijela i kose, modni dodatci i oprema za šminkanje. Sve što vam je potrebno za sređivanje.
Prilikom kupnje obratite pažnju da ukomponirate proizvode, pa je najbolje uvijek birati samo jedan brend za sve dijelove lica ili paziti na to da si međusobno pažu nijanse i teksture.