Moda

Probudite proljetnu energiju u sebi uz simpatične sandale

Toplo proljetno vrijeme otvorilo je sezonu cvjetnog uzorka, lepršave odjeće i šarenih odjevnih kombinacija koje savršeno pristaju uz sunce i procvjetalo bilje koje možemo vidjeti posvuda. Napokon smo se riješili teških zimskih kaputa i čizmi i zamijenili ih laganom i veselom odjećom te sandalama.

Za one hrabrije, ova vrsta obuće je već odavno vani, no bojite li se jutarnje hladnoće, svoj primjerak možda još niste iskopali iz ormara. Ali, uz nekoliko modnih savjeta i malo mašte i vi možete početi uživati u bezbrižnom i veselom proljeću u sandalama.

Sandale

Udobnost sandala prije svega

Iako mnoge žene pri potrazi za sandalama prije svega traže par koji izgleda elegantno, zaigrano i lijepo, na umu treba imati i njihovu udobnost. Planirate li se baciti u shopping, prije no što kupite sandale razmislite o tome koliko su vam udobne. Radi li se o posebnoj prigodi, važno je da u njima možete izdržati nekoliko sati bez da vam „otpadnu stopala“, no tražite li par za svakodnevno korištenje važno je da su one zbilja udobne kako biste ih uistinu mogle nositi svaki dan.

Stoga provjerite debljinu potplata, mekoću uloška i potporu koju vam one daju kada ste u njima, pogotovo hodate li mnogo! Velik broj modela ima tanak i neudoban potplat i tvrd uložak, koji već i nekoliko minuta hoda može pretvoriti u bolno iskustvo.

Remenčići koji stvaraju probleme

Cilj svake sandale je ostaviti vašem stopalu što je više prostora moguće da diše. Upravo radi toga, mnoge imaju mnogo malih remenčića i vezica koje se omataju oko stopala, ali ne i puno drugog materijala.

Nastavite čitati članak s naslovom “Probudite proljetnu energiju u sebi uz simpatične sandale“.

Kape su dodatak koji nosimo cijele godine. Bez ovog funkcionalnog modnog dodatka ne možemo da zamislimo hladne dane, naročito ako pada sneg ili imamo sređenu frizuru. Čitaj više …